Grønt og miljøvennlig fokus

Hos oss på Hårgalleriet ønsker vi å jobbe mest mulig med produkter som er renere, sunnere og mer miljøvennlige enn de du finner i en tradisjonell frisørsalonger. Vi har et stort fokus på helse og miljø og vår hovedleverandør Icon Norge levere produkter som vi stoler på. Les mer på www.iconnorge.no.

Hovedsortimentet vårt består av økologiske og miljøriktige produkter uten parabener og helseskadelige stoffer. Hos oss benytter vi Zenz Therapy fargesystem UTEN ammoniak, resorcinol, PPD og kunstig parfyme. Fargen er fortsatt kjemisk, men de mest helseskadelige stoffene er tatt vekk.

Miljøfyrtårn

For å gjøre en innsats for miljøet og for å sikre våre ansatte og våre kunders helse og sikkerhet, har vi her på Hårgalleriet gjenomført en prosess hvor vi nå har blitt sertifisert som Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for å dokumentere miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Dette innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Vi på Hårgalleriet jobber kontinuerlig for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.

Vi kaller det å ta miljøansvar i praksis!

Torggata 10, 3210 Sandefjord  |  Telefon: 33 46 70 80  |  E-post: post@har-galleriet.com